Päivitystä…

Posted on

Heips! En olekaan pitkään aikaan päivitellyt tänne mitään. Tänään tein jotain, mitä en ole koskaan tehnyt ennen eläissäni joten päätin nyt jonnekin siitä kirjoittaa. Kyseessä ei ehkä ole mikään kovin suuri asia kenellekään muulle, mutta itselleni se oli jokseenkin iso juttu. Leivoin elämäni ensimmäisen tiikerikakun. Katsoin osoitteen sivustolta tiikerikakku.net, joka on itse asiassa erään tuttuni sivusto. Hän on ammattikokki eli tietää, mitä sinne kirjoittelee. Päätin luottaa hänen ohjeisiinsa sokeasti… ja se kannatti! Kakusta tuli yllättävän hyvä. Huono puoli oli vain se, että söin sen lähes kertaistumalta, sillä se oli lopulta melko pieni. Ilmeisesti kokkikaverini pitää pienistä kakuista. Joka tapauksessa suuri kiitos hänelle. Oli huikeaa syödä jotain, mitä on käytännössä ihan itse tehnyt!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

54 + = 61