Leivontaa keskellä viikkoa

Posted on

Päätin herättää sisäisen leipojani tällä viikolla. Se tarkoittaa käytännössä samaa kuin sen herättäminen henkiin, sillä myönnän, että en ole vielä koskaan ennen leiponut yhtään mitään. Tällä viikolla se kuitenkin tapahtui ensimmäistä kertaa. Myönnän, että se ei sujunut kovin helposti. Ensin mietin, että mitä ihmettä oikein tekisin. Lopulta kavensin vaihtoehdot kahteen ja arvoin niiden välillä. Mutakakku.com-sivustolta löysin maailman helpoimman mutakakkureseptin, mutta se oli sittenkin jo liian helppo jopa aloittelijalle.Http://oivatleivonnaiset.com/mokkapalat sivulta sen sijaan löysin voittajan. Päätin siis aloittaa ruokalajista, joka ilmeisesti on Suomen suosituin jälkiruoka. Voin sanoa, että se ei ollut helppoa. Mutta ihme kyllä selvisin työstä voittajana. Ja annoin lopputuloksen äidilleni. En uskaltanut kysyä mielipidettä.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 66 = 70