Ensi viikonloppuna juhlitaan!

Posted on

Elämä on ollut viime päivinä melko raskasta. Taon yritykseni parissa käytännössä hommia kellon ympäri. Nukun noin 6 tuntia ja jatkan. Jostain syystä samalla olen ollut enemmän innoissani kuin pitkään aikaan. Jokin lyhyissä unissa ja jatkuvassa tekemisessä kohti unelmaa jaksaa sytyttää, vaikka se vaikuttaakin epätoivoiselta. Päivät käyvät vähiin, mutta pian selviää miten minulle käy… Joka tapauksessa, ensi viikonloppuna ajattelin juhlia kunnolla. Hankin limusiinin vuokralle ja kutsun kaikki kaverini paikalle. Ihan vain siksi, että haluan tehdä niin. Tuntuu hyvältä juhlistaa kun kova työ on saatu päätökseen ja se on tuonut tulosta. Kun sen saa vielä tehdä rakkaiden ystäviensä kanssa, se on vielä parempaa. Hankin siis limusiinin varmaan tuolta http://limusiinivuokraus.net, koska olen kuullut, että on ihan ok paikka. Samalla varmaan hankin itselleni kunnon puvun ja pidän kunnon kemut jo päivästä lähtien. Oh yeah!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 35 = 42