Kokeilin sitten taas lisää kummia..

Posted on

Jep eli päätin sitten taas tehdä kokeiluja tekosyyllä kaikkea pitää kokeilla. Ja mitäs tällä kertaa sitten? Noh, ehkä tämä käy vastauksesta..: http://ecmsähkötupakka.com . Jep, päätin kaverin intoilun innostamana kokeilla, miltä se sähköinen rulla sitten oikein maistuu. Ja täytyy sanoa, että hyvältähän se mokoma maistui. En tiedä alanko sitten päivittäin höyryttelemään, mutta olihan tuo paljon perinteistä tupakkaa miellyttävämpi. En ole perehtynyt tarkkaan siihen mitä näiden terveellisyydestä oikein sanotaan eli sekin on toki yksi huoli, koska en tiedä yhtään mitä nesteet sisältävät. Hyvältä nuo mokomat silti tosiaan maistuvat eli saatanpa joskus juhlatapahtumiin tuon ottaa mukaan ihmisten ihmeteltäväksi.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 2 = 2